Pécs műtét után

2012.09.29 23:15

Továbbá a Pécsi Gyermek Ortopédia Klinikán a (Honvéd Kórházban) az orvosok a lehetetlenből is tudnak újat varázsolni! És a gyermekeknek olyan lehetőségeket adnak a korszerű műtétekkel, pl mint "Gabikánál a gerinc egyenesítő műtét" ami a gyerekek számára új értelmet ad az életüknek és Dr. Tunyogi-Csapó Miklós az új korszerű műtéttel amit ő csinált először  Gabikán egy felbecsülhetetlen érték a számunkra.

Köszönjük Neki hogy Segített és továbbra is segít a kislányunkon, hiszen még kb. 14 éves koráig nyújtó műtéteket kell elvégezni a növekedéssel arányosan, majd 14-15 évesen pedig a végleges műtétet fogja elvégezni. Örök hálával tartozunk Neki!

Mi pedig reménykedünk, még történnek velünk további csodák és a jövőben szeretnénk lehetőséget adni a kislányunknak, hogy a lábára kezeléseket, fejlesztéseket tudjunk biztosítani mert ha az esélyt nem adjuk meg a gyermekünknek a további javulásra" még ha apró dolgok" is lehet hogy javára válnak az önellátósága szempontjából. Ezért készítettük ezt a honlapot, hogy segítséget kérjük ahhoz hogy egyáltalán Esélyt adjunk a gyermekünknek a további javulás érdekében. Ha valaki csekély összeggel is hozzá tudj járulni ehhez, nagyon szépen megköszönjük, és hozzá segíti a Gabikát a további lehetőségeihez. Köszönjük!!!